Spiritualitate

Cuartul roz – piatra iubirii si pacii

Cuartul-roz-piatra-iubirii-si-a-pacii-maala-cristal-cuart-roz-beneficii-proprietati-quartz-rose

 

Cuartul roz este piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite. Este cristalul cel mai important pentru chakra inimii si a inimii, in plan fizic. Acesta deschide inima si vindeca cu blandete traumele si supararile din trecut. Aduce mult calm, bunatate, liniste si vindecare interioara.

Ce beneficii are Cuartul roz?

Elibereaza emotiile, aduce iubire, pace, receptivitate la iubire si relatii, vindeca tristetea si aduce multa dragoste si stima de sine. Aduce acceptare si iertare, dar si incredere in sine si in propria valoare.

Cuartul roz este recunoscut pentru marirea fertilitatii

In plan fizic aduce beneficii inimii si sistemului circulator. Vindeca afectiunile pieptului, rinichii, plamanii si suprarenalele. Este recunoscut pentru marirea fertilitatii si aduce ameliorare in bolile Alzheimer, Parkinson si dementa senila.

Cuartul roz piatra iubirii si a pacii

Pentru a beneficia complet de toate aceste beneficii purtati cristalul la gat, la mana, plasati cristalul pe inima, in zona inimii, pe timus sau in coltul relatiilor din casa, ori asupra dumneavoastra.

Cuartul roz este o piatra a iubirii pure care confera liniste sufleteasca, dragoste, prietenie, fericire, respect, iertare, compasiune.

Ce zodii chakre si ce zodii ajuta cuartul roz?

Cuartul roz echilibreaza chakra plexului solar (Manipura), chakra inimii(Anahata), chakra celui de-al treilea ochi(Ajna) si chakra coroana (Shahasrara).
Este potrivit pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Capricorn.

Nota! Terapia cu cristale este o terapie complementara medicinei traditionale! Incurajam insistent vizita la medicul specialist pentru orice afectiune, nicidecum inlocuirea tartamentelor cu terapia cu pietre.

Apasa AICI si descopera produsele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 9 =